Woeha! uitlaatservice

Werkwijze

 


Let op! Op dit moment neemt Woeha! geen nieuwe honden aan. Woeha! blijft graag een beetje kleinschalig. Wanneer er weer plaats is leest u dat hier.


 

U denkt er over om uw hond aan te melden voor de Woeha! wandelclub? Dan kom ik langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen u en uw hond alvast een beetje aan mij snuffelen. Tijdens deze kennismaking kunt u mij alles vertellen wat ik moet weten om goed voor uw hond te kunnen zorgen. Ook leg ik u natuurlijk verder uit hoe ik werk en spreken we de algemene voorwaarden door. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bevalt de kennismaking? Dan spreken uw hond en ik af voor een gratis kennismakingswandeling. De kennismakingswandeling is altijd in een heel klein groepje. Zo kan uw hond langzaam wennen en kan ik mijn aandacht zo veel mogelijk bij uw hond houden. Tijdens deze wandeling kijk ik of uw hond zich een beetje op zijn gemak voelt bij mij en de andere honden. Ook oefenen we het hierkomen, eerst aan een lange lijn en als dat goed gaat ook los. Na de wandeling laat ik u natuurlijk uitgebreid weten hoe het gegaan is.

Regelkaart met verslagjes

Voorbeeld van regelkaart voor verslagjes

Is ook de kennismakingswandeling goed bevallen? Dan kunt u een Woeha! 'regelkaart' kopen. Deze werkt een beetje zoals de oude strippenkaarten in het openbaar vervoer.


Een
regelkaart bevat 20 regels en kost €40, dus iedere regel staat voor €2. Na de wandeling gebruik ik de regels op de kaart om een piepklein verslagje te schrijven van hoe het gegaan is. Zo kunt u ook een beetje meegenieten van de avonturen van uw hond!

Regelkaart zonder verslagjes

Voorbeeld van regelkaart met alleen verslagjes bij bijzonderheden.

Zodra ik in herhaling begin te vervallen in de verslagjes stel ik voor om over te stappen op een kaart met alleen de datum van de wandeling en eventueel tekst bij bijzonderheden.

We kunnen natuurlijk altijd terug naar de uitgebreidere kaart. Bijvoorbeeld bij veranderingen waardoor er nieuwe dingen te vertellen zijn (zoals uw hond is herstellende van een operatie en u wilt graag precies weten hoe het lopen ging en of hij nog rare sprongen heeft gemaakt).

Een Woeha! kaart is overigens oneindig geldig en u krijgt gewoon uw geld terug voor regels die u niet gebruikt (bijvoorbeeld omdat u verhuist naar een andere regio).