Woeha! uitlaatservice


Kennismaking

Bevalt de kennismaking? Dan spreken uw hond en ik af voor een gratis groepswandeling. Deze kennismakingswandeling is altijd in een heel klein groepje. Zo kan uw hond langzaam wennen en kan ik mijn aandacht zo veel mogelijk bij uw hond houden. Tijdens deze wandeling kijk ik of uw hond zich een beetje op zijn gemak voelt bij mij en de andere honden. Ook oefenen we het hierkomen, eerst aan een lange lijn en als dat goed gaat ook los. Na de wandeling laat ik u natuurlijk uitgebreid weten hoe het gegaan is.

Strippenkaart

Is ook de groepswandeling goed bevallen? Dan koopt u een Woeha! strippenkaart en is uw hond voortaan lid van onze wandelclub. De kaart werkt een beetje zoals de oude strippenkaarten in het openbaar vervoer.

Een strippenkaart bevat 20 'strippen' en kost €40, dus iedere strip staat voor €2.
Voor een wandeling van 12 gebruik ik dus 6 strippen (daarop noteer ik de datum van de wandeling). Zodra alle strippen zijn beschreven is de kaart op.

Een Woeha! strippenkaart is overigens oneindig geldig en u krijgt gewoon uw geld terug voor strippen die u niet gebruikt (bijvoorbeeld omdat u verhuist naar een andere regio).

U denkt er over om uw hond aan te melden voor de Woeha! wandelclub? Dan kom ik langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen u en uw hond alvast een beetje aan mij snuffelen. Tijdens deze kennismaking kunt u mij alles vertellen wat ik moet weten om goed voor uw hond te kunnen zorgen. Ook leg ik u natuurlijk verder uit hoe ik werk en spreken we de algemene voorwaarden door. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Verslagjes

Zeker wanneer uw hond net lid is geworden van de club, stuur ik u na de wandelingen via sms of Signal een piepklein verslagje van hoe het gegaan is. Soms stuur ik ook foto's of korte filmpjes. Zo kunt u  een beetje meegenieten van de avonturen van uw hond!