Woeha! uitlaatservice

Algemene voorwaarden Woeha! uitlaatservice

De zorg voor uw hond is een verantwoordelijke taak. Daarom is het goed duidelijke afspraken te hebben. Als u gebruik maakt van de diensten van Woeha! verklaart u akkoord te zijn met onderstaande afspraken:

Het baasje zorgt dat de hond goed is gesocialiseerd en voldoende luistert naar opdrachten zoals 'hier', 'blijf' en 'los'. Woeha! doet al het mogelijke om moeilijk gedrag (bijvoorbeeld weglopen, vechten of overmatig rijden, herderen of blaffen) te voorkomen en/of snel op te lossen, maar kan er niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Bij terugkerend moeilijk gedrag kan Woeha! gedwongen zijn het baasje te vragen een andere oplossing te zoeken.

Het baasje is telefonisch bereikbaar gedurende de hele tijd dat de hond bij Woeha! is. Indien het baasje zelf niet bereikbaar kan zijn zorgt hij voor een invaller.

Als een weggelopen hond zo lang weg blijft dat Woeha! andere honden niet redelijk op tijd naar huis kan brengen, dan kan het baasje van de weggelopen hond gevraagd worden naar het losloopgebied te komen om de zoektocht over te nemen. Als het baasje niet kan komen dan zorgt hij voor een invaller.

De hond mag tijdens de wandeling lekker vies en/of nat worden. Indien nodig krijgt de hond tijdens de terugrit een handdoek om tegen kou en nattigheid.

Het baasje zorgt ervoor dat de hond 2 uur voor de wandeling geen grote hoeveelheden eten heeft gehad. In de auto zitten, rennen en spelen is immers niet fijn met een volle maag.

Het baasje zal eventuele ziekten of aandoeningen die een probleem kunnen vormen voor (lang) wandelen (in een groep) onmiddelijk melden bij Woeha!. Denk bijvoorbeeld aan besmettelijke ziekten, moeite met lopen, pijnklachten (kan agressie veroorzaken) of epileptische aanvallen (kan agressie oproepen bij andere honden).

Baasjes van 'intacte' teefjes hebben de verantwoordelijkheid eerste tekenen van loopsheid onmiddelijk te melden bij Woeha!. Tijdens en rondom een periode van loopsheid kan het teefje niet mee met de groepswandelingen.

Het baasje is verantwoordelijk voor inenting tegen Kennelhoest, Hondenziekte, Ziekte van Weil en Parvo. Ook behandelingen tegen vlooien, teken en wormen zijn de verantwoordelijkheid van het baasje. Woeha! zal de bus, hokken, handdoeken en dergelijke dagelijks inspecteren en grondig schoonmaken en eventueel ontsmetten waar nodig.

Als Woeha! onverhoopt een dierenambulance of dierenarts moet inschakelen zijn de kosten daarvan voor het baasje. Woeha! zal in dergelijke gevallen uiteraard zo snel mogelijk contact opnemen met het baasje. Woeha! doet al het mogelijke om eventuele verwondingen of infecties te voorkomen maar kan er niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

Indien Woeha! een sleutel nodig heeft van uw huis zal zij daar zeer verantwoordelijk mee omgaan. Als het baasje dat wil zal Woeha! een sleutelverklaring tekenen met de preciese voorwaarden voor het gebruik van de sleutel.

Als het echt niet anders kan mag Woeha! wandelingen afzeggen of inkorten. Bijvoorbeeld bij een weeralarm, ziekte of autopech. Het baasje zal hiervan zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld. Door Woeha! afgezegde wandelingen worden uiteraard niet in rekening gebracht.

Volgens de Nederlandse wet is het baasje aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door diens hond. Zorg daarom voor een WA-verzekering waarin uw hond is opgenomen. Ook wanneer uw hond diens eigen tuigje of iets dergelijks beschadigt of verliest kan Woeha! daarvoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

Het baasje betaalt de wandelingen vooraf door aanschaf van een of meerdere Woeha! strippenkaarten. Betalen kan contant of via de bank. Mocht het baasje geen gebruik meer maken van de diensten van Woeha! dan worden eventuele niet gebruikte strippen of strippenkaarten volledig terugbetaald.